CONCERTE ȘI PETRECERI
Fie că este vorba de concerte cu trupe ca Direcția 5, IRIS Cristi Minculescu & Valter & Boro, Proconsul, Jampa și mulți alții sau celebrarea în stil caracteristic a sărbătorilor tradiționale, domeniul Cabana Stejarilor te invită să-ți petreci vara în mijlocul naturii!
Abonați-vă la Newsletter-ul nostru pentru a fi primii care află informații despre evenimentele viitoare.
Evenimente private, corporate, nunți și botezuri
Avem grijă ca evenimentul tău să fie fix așa cum îți imaginezi. Îți oferim o sesiune de consultanță gratuită în ceea ce privește organizarea și desfășurarea sărbătorii tale!
MENIURI EVENIMENTE
MENIU GOLD270 ron
Aperitiv
Icre de știucă | Terină de purcel | Perlă de somon fume cu legume | Rulou de șalău | Crevete Tempura | Tartar de ton cu avocado | Vitello Tonnato | Bruschetă cu guacamole | Terină de pui | Tartă cu branză și nuci | Piept de rață afumat
Felul întâi
Doradă file cu legume și sos de citrice
Somn cu caponată de legume și piure de mazăre
Transcedo de biban cu sos de portocale
Felul doi
Piept de rață cu piure de avocado și carpacio de ananas
Turnedou de mușchi de vită cu piure de hribi și cartof fondant
MENIU SILVER210 ron
Aperitiv
Icre de crap | Perlă prosciuto crudo | Muschiuleț Welington | Terină Porc | Fish Fingers cu sos chilli | Ruladă de cașcaval | Piept de rată afumat | Cupă salată de cruditați | Tartă cu somon fume și ou de prepeliță
Felul întâi
Șalău în sos mediteraneean
Plachie de crap
Păstrăv în ierburi mediteraneene cu sos olandez și legume sote de sezon
Felul doi
Pulpă de rață cu piure de țelină și sos de fructe de pădure
Antricot de porc cu sos vânătoresc și cartofi cu rozmarin
MENIU BRONZ 185 ron
Aperitiv
Icre de crap | Terină de pui | Grusoane de pui | Mușchi file afumat | Salam crud-uscat | Tartă cu brânză și somon fume | Chec aperitiv | Cupă salată de crudități
Felul întâi
Saramură de crap / somn
Păstrăv în ierburi mediteraneene cu sos olandez și sote de legume
Perlă de șalău cu piure de morcov
Felul doi
Mix Grill – ceafă de purcel cu piept de pui și cârnăciori de Pleșcoi la grătar servite cu cartofi prăjiți
Mușchiuleț de porc în mantie de ierburi mediteraneene servite cu cartofi aromatizați și sos gorgonzola
AFTER PARTY
Felul întâi
Ciorbă de burtă, vită, pește, rădăuțeană sau ciorba bețivului
Felul doi
Grătar de purcel, pui, crap, somn sau păstrăv cu garnitură și salată de sezon
MENIU EXTRA
PEȘTE ÎNTREG UMPLUT CU LEGUME, LA CUPTOR – 60 lei / kg
GULAȘ SAU PASTRAMĂ LA CEAUN CU MĂMĂLIGUȚĂ
ȘI SALATĂ DE ACRITURI – 45 lei / porția
SĂRMĂLUȚE ÎN FOI DE VARZĂ SAU VIȚĂ 350g – 20lei
FASOLE CU CIOLAN ȘI MURĂTURI DE CASĂ 400g – 28 lei / porția
VIN FIERT (VIN ROȘU, SCORTIȘOARA) 250ml – 8 lei
ȚUICĂ FIARTĂ CU PIPER 100ml 9 lei
CRAMA GARBOIU (LIVIA VIN ALB/ROSE/ROȘU) STICLĂ 750ml – 22 lei